perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäkivaa

Heippa vaan taas!

Me nyt ei turhia jaaritella vaan kerrotaan kuvin, mitä meille kuuluu! Ollaan tässä vietetty äitin kanssa kesälomaa. Syrjittykin meitä on. Nimittäin Onnin lepomääräyksen takia ei päästy viikonloppuna Kaapon ja Hilman luo lainkaan yhdessä. Oltiin toisessa mummulassa hoidossa, mutta kyllä meitä vähän harmitti, kun ei siellä ollut leikkiseuraa meille. No, äiti ja iskä toivottavasti juhlivat railakkaasti kummisedän valmistujaisia sitten vaan. Ilman meitä. Nii. Ilman meitä. Ilo pääsi sitten sunnuntaina purkaan energiaa Kaapon ja Hilman luo. Ilo näki taas sen ison ystävänsä, Pimun. Kohtaaminen meni tosi hyvin. Ei täpäkkä Ilo mitään pelkää, vähän tyyrää vaan. 



Muuten me ollaan kotona vaan loikoiltu äitin kanssa, kun iskä on paiskinut töitä. Äitin loma on 17 päivää ja kyllä iskää ketuttaa. Iskälläkin tässä vaan on pieni loma edessä, kun ne lähtee äitin kanssa käymään Saksassa. Ilman meitä. Kummitäti tulee tänne hoitaan meitä. Ei aiota olla kovin kilttejä eikä hyväkäytöksisiä ainakaan.





Tommonen parivaljakko me nykyään ollaan. Tullaan hyvin toimeen ja enää vähemmän tapellaan. Leikitään kyllä, mutta ei tapella. Onnin jalan parantumisen kannaltakin on hyvä, että otetaan vaan mattopainia. Ilolla on nyt lihotuskuuri ja Onnilla laihdutuskuuri. Ilo on liian solakka ja se karkaa edellen piha-aidasta ja äitin menee hermot. Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun se on karannut tuolla pihassa sukkasiltaan Ilon perässä. Kun ei oo kerrasta oppinut laittaa kenkiä jalkaan, niin juoskoon sitten sukkasillaan.


Ilon lempiharrastuksia on äitin kalliiden H&M-läpsyjen varastaminen. Sen lisäks keittiöpyyheiden varastaminen on tällä hetkellä toisiks suosituin laji.


Siinä samassa Onni vaan ottaa lungisti ja yrittää parannella jalkaansa auringon voimalla. No, täällä me touhutaan kovaa vauhtia eteenpäin... Märkiä suukkoja kaikille lukijoille ja aurinkoista viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti